UA-60988622-1

te doen

Bij Grey Vibes kan je niet alleen actief meedoen, maar je kan ook kijken naar en genieten van het plezier van anderen op toneel of de dansvloer!

Nu te doen:

Huis van Vervoering
Ter voorbereiding op de nieuwe theaterproductie van de Haagse theaterbroedplaats organiseert Grey Vibes met het Koorenhuis in juli:

De zomerschool is voor iedereen die het leuk vindt om zijn of haar theatrale talent te ontwikkelen. Een maand lang zang, bewegingstheater en spelverdieping met ervaren vakdocenten.

Heb je de smaak te pakken en wil je ook het podium op? Dan kan je in het najaar meedoen aan de theaterproductie.

Theatermuziek zal een leidende rol spelen bij de productie, daarvoor zijn we op zoek naar enthousiaste amateur muzikanten. In juli start je al met de voorbereiding op de theaterproductie.

We zijn dus op zoek naar enthousiaste spelers, zangers, bewegers en muzikanten.
Geef je op!

aanmelden

Cursusaanbod najaar 2017:

Cursus Startdatum Tijd Locatie
AMSTERDAM
Klassiek ballet ma 4 sept. 10.00 uur Amsterdams Theaterhuis
Theaterdans ma 4 sept. 11.15 uur Amsterdams Theaterhuis
Promodans ma 4 sept. 12.30 uur Amsterdams Theaterhuis
Zang do  6 sept. 10.30 uur WG Studio
Aanmelden
DEN HAAG
Improvisatietheater do 21 sept. 10.30 uur Prins 27
Aanmelden

Grey Vibes StuFi 2017
Grey Vibes slaat een nieuwe weg in en zal vanaf 2017 een poging wagen om de cursussen zonder subsidie van gemeente of fondsen te organiseren. Om te zorgen dat ook deelnemers met een kleine portemonnee mee kunnen (blijven) doen, starten we een culturele studiefinanciering: Grey Vibes StuFi.

Met de actie: “Maak er een Amsterdams potje van” willen we in 2017 minstens 50 Amsterdammers op leeftijd een Grey Vibes Stufi kunnen aanbieden. Zij kunnen aan de slag met hun zang-, dans- of theaterontwikkeling. Wilt u ons hierbij helpen? Heel graag!